Probléma a facebook oldallal, készülő új tv file.

 

Decemberben elindítottam a weboldal facebook oldalát amit a múlt hét folyamán a facebook törlött azzal a hivatkozással, hogy megsértettem a szabályzatukat. Természetesen indoklásban nem kaptam kézzelfogható választ. Mélységesen felháborít az, hogy mások olyan tartalmakat raknak fel amit én nem odavalónak gondolnék addig a facebook algoritmusa nem talál kivetnivalót benne és szerintük teljesen rendben van az a tartalom. Nem kívánok részletekbe menő fejtegetést írni hogy milyen tartalmakkal nem értek egyet. Az oldal törléssel egyszere kaptam fenyegetést a facebook részéről, hogy akár törölhetik a fiókomat ha ez újra előfordul. Ezt nem akarom kockáztatni úgyhogy a facebook vonalat elengedtem. 

A héten elkezdem készíteni az új tv file mert azt tapasztalom, hogy bizonyos csatornák nem érhetők el. Ahogy vállalható állapotba kerülnek a stream-ek publikálom a megszokott módon. 

2022 Május webtv list.txt frissítés

  Elkészült a májusi tv file ami az alábbi linken érhető el . A file a következő tv adások streamjeit. tartalmazza:   M1  M2 / Petőfi TV  M4...